Fornem filmpris til Brede Værk

På den internationale kortfilmfestival FilmLabFestival er der som en nyskabelse i år filmpriser til museumsfilm i to kategorier. MusIL Awards uddeles til bedste film inden for bl.a. videnskabs- og industrihistorie.

Danmark er her straks i front, idet prisen går til Brede Værks film A day at the factory. Prisen uddeles 24. november 2012 i Brescia i Italien. Museumsinspektør Lars K. Christensen, Nationalmuseet,  modtager prisen på Brede Værks vegne. (21/11-12)

:: Se mere om den nye filmpris på festivalens website


Det er Brede Værks interaktive film, der består af 48 sekvenser á 1-2 minutter, der kan ses i vilkårlig rækkefølge i udstillingen (og via billetten efterfølgende hjemme), der er klippet sammen i en kortfilm på ca. 10 minutter. Den kan ses på YouTube:

:: Se den prisbelønnede film her